Ürün Özellikleri
Bakraç Anadolu Yoğurdu lezzetini sütünden alır. Bakraç Yoğurt’un sütü, Amasya bölgesi ve çevresindeki çiftliklerden toplanır. Kaliteli ve lezzetli süt, titiz kontrollerden geçer. Geleneksel damak zevkimize uygun olarak el değmeden en hijyenik koşullarda üretilir.Pastörize edilmiş süte doğal yoğurt mayası eklenir ve kaselere doldurulur.
Süt, kaymağın yoğurda eşit olarak dağıtılması için homojenize edilir.
Yoğurt dolumu yapılan kaseler folyo ve kapak ile kapatılır ve mayalanma için sıcak dolaplarda bekletilir.
Mayalanması tamamlanan yoğurtlar 4°C de soğuk depolarda bekletilerek soğutulur.
Bakraç homojenize Yoğurt, benzersiz lezzeti, mükemmel kıvamı, tazeliği ve doğallığı ile evinizin, ailenizin ve her öğünün vazgeçilmezidir.
Bakraç Homojenie Yoğurt %100 doğaldır, hiçbir koruyucu madde içermez.
Önemli bir protein, kalsiyum, vitamin ve mineral kaynağı olduğu için Bakraç Homojenize Yoğurt sağlıklı beslenmenin ayrılmaz unsurudur. Zengin bir kalsiyum kaynağı olan Bakraç Homojenize Yoğurt’un 100 g’ı günlük kalsiyum ihtiyacının %22’sini karşılamaktadır.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 Gr’daki Miktar) |
Enerji Değeri (kcal/kj) | 80 / 335 |
Protein (g) | 4,5 |
Süt Yağı (g) | 3,8 |
Karbonhidrat (g) | 7 |
Kalsiyum (mg) | 150 |
Günlük kalsiyum ihtiyacının % 22 ni karşılar. |