BAKRAÇ SÜT



Gerçek Anadolu Lezzetleri

Fimar Holding bünyesine 2012 yılında katılan Bakraç Süt; Amasya’da bulunan 11.000 m²’si kapalı 30.000 m² alana kurulu fabrikasında, 120 çalışanıyla, günlük 250 ton süt işleme kapasitesiyle üretimini gerçekleştiriyor. İşlediği sütlerin büyük bir kısmını kendi çiftliğinde özenle yetiştirdiği hayvanlardan elde eden Bakraç, ürünlerini Türkiye genelinde tüketicisiyle buluşturmakla kalmayıp Ortadoğu ülkelerini de Anadolu lezzetleriyle tanıştırıyor.

Anadolu’nun geleneksel lezzetlerine sahip çıkan Bakraç, Amasya’nın bire bin veren verimli topraklarındaki çiftliklerinde özenle yetiştirdiği hayvanlardan elde ettiği sütleri, hijyenik koşullarda işleyerek Anadolu’nun geleneksel lezzet anlayışına uygun olarak sizlere sunuyor. Bakraç Süt Anadolu lezzetindeki ürünleriyle damağınızın özlemini dindirecek.

Bakraç süt ürünleri, Anadolu’nun gerçek geleneksel lezzetleri!